Saturday, December 16, 2006

Kaza Geliyorum Demez

Enson yazdığım gibi perşembe sabah 6.30 gibi uşak yolculuğumuz başladı oğlum arabaya biner binmez uyudu.uşak ile izmir arası 2.5 saat. biz yolun yarısından çoğunu bitirdik oğlum uyandı ve arabada yolları seyrede seyrede yolculuğumuz devam etti uşak merkeze 10-15 dk yolumuz kalmıştıki birden yolda bir motorsiklet üstünde biri önümüzde fırladı ve tabi bizim fren yapmamızla çocuğa çarpmamız bir oldu.

Çocuk birde baktımki ön camdan resmen içeri girecek tabi biz duruncada geri yola fırladı 50m sürüklendi tabi bizim ödümüz koptu oğlum o an çığlığı bastı zaten.arabadan indik çocugun yanına gittik gözleri açıktı hemen insanlar toplandı sonra tabı gozleri kapandı ambulans a haber verıldı o sırada jandarma geldı ardından trafık polisleri cocugu konuşturdular Allahtan konustu bilinci acıktı bizde ogrendıkkı 13-14 yaşında falanmış o gun ilk defa işe motorsikletle gideyim demiş evin tek oğlu baba hasta bu çalışıyormuş sadece ne kadar üzücü birde gece çalışıyormuş bir dinlenme tesisinde ordan cıkmış eve gıdıyormuş köyde oturuyorlar.bizde cok korktuk bereket kımseye bişey olmadıçocugun sadece ayağı kırılmış Allahtan kaskı varmış yoksa kurtulması mucıze dedıler ama onun etkısı halen uzerımızde annem oan hıc panık yapmadı bende cok yapmadıkmı normalde cok panık olurum arabada sonra jandarmaya gıt ıfade ver ordan kendı işim için gıtmıştik zaten onu hallet falan derken dunde aksam atladık otobuse geldık..Ölüm heran kapımızda walla bunu anladım yani:(

4 comments:

nes-kafe said...

ay canım yaa çok büyük geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış. iyiki hiçbirinize bişi olmadı. Allah a emanet yaşıyoruz valla.

eho said...

saol canım.cok etkılendim yaa içim halen bir garip yani..ole yaşıyoruz walla

nilly said...

Gecmis olsun ya, valla iyi atlatmissiniz, hic kimseye birsey olmamis. Acaba motor kullanma ehliyeti varmiydi? Iste bizim memleketin sorunu bu. Hersey parayla halloluyor. Ondan sonrada iki yakamiz bir araya gelmiyor ve herseyimiz eksik oluyor. Yuvarlana yuvarlana gidiyoruz ama bakalim nereye kadar gidecegiz boyle.

eho said...

bende şaşıyorum canım bu kadar dandiklik içinde nasıl halen ayaktayız..ehliyeti yok tabiki cocuk daha 14 yaşında..ucuz kurtulduk walla