Saturday, April 14, 2007

Yazlık dönemi açıldı arkadaşlar.. bende şuan kuşadasına dogru yol alacagım..oğluşumla yolculuk kabus olucak ama kalabalık gidiyoruz artık kucaktan kucaga atlar....buarada 4. dişimizde çıktı ve 2 haftadır süren burun akıntımız'da bitti....

13 comments:

Kuaybe said...

size iyi yolculuklar..

yazı erken getirmişsiniz bakıyorum da.. burada (Ankara) hava hala bir açılıp bir kapanıyor..

Gamze said...

oh valla biz kapanıp yurda ders çalışmaya çalışalım siz gezin:)
iyi eğlenceler:))

Anonymous said...

denizbahcesine demissin ki : Kinder yumurtalari varoslara veriyolar,onlar da pis pis ayyy igreeenc tiksiiinc falan filan.Varoslardaki insanlar o isi ekmek parasi icin yapiyorlar hem de 3 kurusa onca emek. insanlar yasam mucadelesi veriyo. senin gibi burda yok oglusumun burnu akti,kocisim beni mutlu etti, suraya gittik bunu yedik gibi sacma sapan muhabbet edecek zamanlari yok onlarin fake bayan.

eho said...

ne kadar seviyesiz bir insansın sen yaa günlükleri dolaşıp saçma sapan yorum yapan kişi senmisin yoksa begenmıyorsan okuma..seninde işin gücün yok bizim sayfamızamı giriyorsun..ben kimsenin ekmek parasıyla dalga gecmem kımseyı kucumsemem.benım demek ıstedıgım temız degıller buda saglım ıcın onemlı birşey..sorun onlarda degıl onlara yapmak ıcın veren sırketlerde.varoslarda olmak temız olmamayı gerektırmez.hem verdıklerı ınsanlar hıcte cok cok fakır degıller.ysnı hijyenik olabılecek sartlardalar ama aldırmıyorlar benım degınmek ıstedıgım buydu. sakın bırdaha bana yorum yazma.benim okuduklarımı begenmek zorundada degılsın adı ustunde gunluk ıster sacmalarım ıster sacmalamam bu bana kalmıs begenmeyen okumaz.aslında sana cevap vermem bıle hata.degmez cunku.ınsanların sayfasına gırıp ısım belırtmeden boyle ahkam kesmek senın neyıne.

Anonymous said...

Aman da aman elestriye de hic tahammulumuz yokmus hemen cemkirmeler, hakaretler falan filan.Yapma sayin ogretmenim.Ha bu arada soru ekleri, de baglaci ve sey sozcugu ayri yazilir hani soyleyim belki ogrenciler veliler filan girer de mahcup olmayasin, ne de olsa bir ogretmenin bu tarz basit imla kurallarini bilmemesi dusunulemez degil mi?Harika bir blog olmus, icerik super. Bence Asena gitsin sen kal:))))))))

Anonymous said...

EHO cum demis ki: Yohsa beni begenmiyor musun?? ( bkz. Gaffur replikasi)Begenmiyorsan okuma.Tamam eho cum okumam bir daha.Sen uzulme, incinme kiyamaaam.Vazgectim ya Asena kalsin sen bi git cay koy hele.Hadi canim hadiii.

nilly said...

Keyfinize diyecek yoktur simdi, iyi yapmissiniz.

eho said...
This comment has been removed by the author.
eho said...

ben işimde yeterince dikkat ediyorum tüm kurallara. burdada yazıp geçiyorum.dikkat etmek istesem tabiki ederim. ama ben hızlı yazıp çıkıyorum. oğlumdan dolayı saatlerce kalamam nette. böyle olunca hiçbir kurala bakmıyorum bununda farkındayım.ama burası benim özelim.iş hayatımı oldugu yer değil.öğretmenliğimede asla laf getirmem zaten...eleştiriyede benim kadar açık biri yoktur çevremde hiç alınmam ve üzülmem hatta cok memnun olurum.ama bu adam gibi eleştiren için geçerli .siz tanımadığınız insanların hayatına girdiğinizde onlarla nasıl konuşulacağını bilmiyorsunuz okadar.daha usturuplu olmaya davet ediyorum sizi.amacınız insanları küçük düşürmek okadar..ozaman size tavsiyem boşa zaman harcamayın biz anı olsun diye yaşadıklarımızı buraya yazıyoruz peki sizin amacınız ne ? insanların açıklarını yakalamakmı ya da hatalarını yüzüne yurmakmı bu size ne kazandırıyor? ayrıca asena muhabbetıde ne? hiçbirşey anlamadım cok tv seyredıyorsunuz aıba ordaki muhabbetlere yabancıyımda!!!

Anonymous said...

Onerebilecegim birkac dilbilgisi kitabi var. Bunlardan biri:
Turkce Dilbilgisi Ilkogretim 5. sinif ( Mutlu Yayinevi)
Ayrica MEB'in yayimladigi tum Ilkogretim dilbilgisi kitaplari isinize yarar sayin ogretmenim.Kalin saglicakla.
Ha bu arada niyetim sizi kucuk dusurmek degil sadece yazdiginiz yazida acele yazmakla ilgisi olmayan, sadece bilmemekten kaynaklanan pek cok hata var.Bir ogrenci sinav kagidina I'm likeing pop music yazsa ya da she are a nurse gibi bir seyler bu aceleden midir sizce?Very very funny honey:))))))))))))

Anonymous said...

Unlu bir sairimizin dedigi gibi Bu ulkede her sey olabilirsiniz bir tek rezil olamazsiniz. Ne dogru soz.Herkeste bu mantik var ne yazik ki herhangi bir konudaki bilgisizligi piskinlikle, karsi suclamayla ortme cabalari.Siz egitiminize yakismayacak hatalar sergileyin sonra ozelim diye elestireni suclayin.Burasi kimsenin ozeli degil, bu sizin yatak odanizdaki gunluk degil.Burasi net ortami ve sanirim yoruma da gayet acik ki yorumlara izin veriyorsunuz. Bu da sahsi bir yorumum.Bu kadar da acik ve net .Uzatmaya da gerek yok . Saygilarimla

Gamzeli said...

Ohh ne güzel, gidin gezin bizim içinde...Kıyamam ben ona büyüyor annesi artık :)

eho said...

evet canım büyüyor