Monday, January 15, 2007

Haftabaşı geldi gerçi ben işe gitmiyorum benim için pek önemiyok ama olsun işte evdekiler işe gidiyor..bende başlayınca baya bi bocalarım böyle bebişle olak iyiydi:)

bugun okul mudurumle hararetlı bır konusma yaptım. Biraz problemli oldu ama sonuç ne olur bilmiyorum tek bildiğim oğlumu bırakmak istemiyorum burda..Neyse kapatayım bu konuyu...haftasonu arkadaslara yemege gıttım hıc keyfım yoktu ama istemeye istemeye gittim.geç saatlere kadar oturucaktık ama 11 gibi geldik eve eşimin arkadası ben ve eşimde sıkıldık kalktık king oynayacaktık ama vazgeçtik.

dünde eşimle oğlumuzu aldık sahilde yürüdük bu izmir halkıda dışarda oturmaya nekadar meraklı yaa az güneş görsünler sahil hep dolu zaten bu sene kış gelmedi daha doğal olarak daha içeri girmediler hep sahildeler:) bizde bebiş güneş alsın diye çıktık gezdirdik oda zaten açık hayada direk uyudu bizde dolaşsın yorulsun etrafa baka baka eve gidince o uyur bizde dinleniriz dedik ama o başka plan yapmış açıkhavada uyudu evde coştu:)

bugun yine lostun 3 bolümünü seyrettim.Eşim gelince kızacak beklemedim diye ama ne yapayım oğlumu uyuturken sıkılıyorum bende izliyorum işte..

7 comments:

nes-kafe said...

şekercim en mantıklısı oğlunuda alıp gitmek annen yada kayınvalidende gelsin. en azından yalnız kalmazsınız. biraz katlanıcaksın artık. hayırlısı olur inşallah.

eho said...

kararımı verdım canım onu götürmicem ordaki arkadasla konustum hiç şartlar uygun değil cocuk için dedi uygun olsa ben getiririm dedi öğretmenevi iyice kötü olmuş burda cocuk herturlu hastalıgı kapar diyor ki haklıda.ne yapayım biraz katlanıcam artık

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

izmiri cok özledim (üniversiteyı orada okudum ve izmir dogumluyum)yarıyıl tatılınde gelıcem inşallah :)

eho said...

bekleriz buyur gel canım:) izmir gerçekten yaşanıcak şehir.eşimle emekli oldugumuzda burada yaşamaya karar verdik

ciceklibahce said...

Merhaba:) İzmirde yaşıyorum ve İzmiri çok seviyorum:) Bende güneş gördüğüm zaman kendimi sokaklara atanlardanım:))
Lostun eski bölümlerini nerden bulabilirim? Burdaki dvd'cilerde falan varmı? Son 1-2 bölümünü izledim ama baştan izleyebilmek çok güzel olurdu.

eho said...

ben arkadasımdan aldım. sezon 1 ve 2 yı simdi 3 var onu bulmaya calısıyorum hıc 3.sezondan bolum izlemedim daha.satılıyordur belki bilmiyorum. yakınlardaysan gel çektir kendine:)

nilly said...

Havalar burada da guzellesse bizde oyle yapsak yaaaaa.